2012. március 1., csütörtök

Csemetéink csemegéi - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Eladó a képen látható Farkasházi Réka és Juga Veronika által irt Csemetéink csemegéi című könyv.
A Csemetéink csemegéi a hat hónaposoktól kezdve a kisgyermekkorig ajánl olyan ételeket, amelyek egyszerre egészségesek és finomak. A jól ismert tévés személyiségek gyerekszakácskönyvét a gasztronómia és a dietetika ismert képviselői segítették a megvalósításban, a kötetet szakmailag támogatta a Magyar Védőnők Egyesülete is, amely megfelelő garanciát nyújt a kisgyermekeseknek, hogy minden étel jó szívvel készíthető el, és adható a babáknak. Néhány receptnél azt is megmutatják a szerzők, hogyan lehet ugyanaz a vacsorája a babának és a család többi tagjának. Praktikus tanácsok és konyhatechnikai szószedet segíti azokat is, akik most kezdenek háztartást vezetni.
Teljesen hibátlan, újszerű állapotban van.
Személyes átvétel megoldható Csepeli címemen szinte bármikor vagy a Deák tér környékén hétköznap. Telefonos egyeztetés után esetleg XX., XXIII. kerületekben is. Kérésre természetesen postázom is a terméket.  
Nézd meg a többi aukciómat is, találsz baba játékokat, kismama nadrágokat,   női ruhákat, valamint egyedileg általam készített gyöngy ékszereket is.
Aukcióim között nagyszerű áron juthatsz hozzá eredeti Bourbon vanilia rudakhoz! A karácsonyi sütik kihagyhatatlan hozzávalója.


Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Az aukció vége: 2012-03-05 15:24
. Csemetéink csemegéi - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése