2011. július 29., péntek

Balassi Bálint összes versei - Jelenlegi ára: 555 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Balassi Bálint összes verseiA könyv listaára: 680 Ft. Leírás:
Remek kiadvánnyal járul hozzá a Balassi-emlékévhez az Osiris Kiadó. Az Osiris diákkönyvtár keretében megjelent könyvecske ékesen bizonyítja, hogy a népszerű kiadás fogalma nem mond ellent a tudományos igényességnek. A kötetet a jelenkori Balassi-kutatás két kiváló szakembere állította össze, a szövegeket a feltehető kiejtés szerint átírva mai helyesírással közlik a hasonló jellegű kiadások rendjében. Az első rész a Balassa-kódexben fennmaradt maga kezével írt könyvébűl való versgyűjteményt foglalja magába. Ezt követi a Valahányt török bejt kezdetű versciklus, a Célia-versek, valamint a Balassi saját kezeírásával ránk maradt öt kis versből álló verscsokor. Mindezek után kaptak helyet a gyűjteményben, illetve a gyűjteményen kívül fennmaradt istenes énekek. A versekhez az idegen szavakat, régies kifejezéseket magyarázó, valamint a szövegekben előforduló neveket értelmező jegyzetek kapcsolódnak. A kötet végén a költő viszonylag részletes életrajza olvasható, mely röviden összegzi Balassi műveinek kiadástörténetét is. A kiadvány jó kiegészítője az iskolai szöveggyűj- teményeknek, tankönyveknek, ezért nagyobb általános gyűjtőkörű könyvtárakon túl általános és középiskolai könyvtárak számára ajánljuk. ISBN: 963-389-624-XA termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 555 Ft

Az aukció vége: 2011-08-02 08:59
. Balassi Bálint összes versei - Jelenlegi ára: 555 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése