2011. július 26., kedd

Magándetektívek - Jelenlegi ára: 1 140 Ft


Magándetektívek
Borostásak, ballonkabátot hordanak, kemény az öklük, biztos kézzel lőnek, és semmi sem állhat az útjukba, ha az igazságról van szó. Ők a magándetektívek. Legalábbis a krimik szerint. De milyenek ők valójában? Kik voltak az első detektívek, és hogyan alakult ki a bűnügyi irodalomban a magánnyomozó figurája? Létezik-e a magyar magándetektív, és milyen ügyekben, milyen módszerekkel kell kiderítenie az igazságot? Ezekre a kérdésekre keresi a választ Varga Bálint könyve, melyben éppúgy helyet kapnak a világ nagy detektívjei - legyenek akár valós, akár irodalmi alakok - , mint a magyar magánnyomozás története. A szerző a másfél évig tartó anyaggyűjtés során közvetlen közelről figyelhette meg, hogyan dolgoznak napjaink magyar magándetektívjei, hisz a könyvben szereplő ügyek nyomozása során végig ott volt a magándetektívekkel, testközelben látott és hallott mindent. Az izgalmas és fordulatos, megtörtént eseteken keresztül hiteles képet kaphatunk erről a rejtélyek övezte szakmáról és az emberekről, akik az igazság kiderítésének szentelik életüket. De nem csak a magándetektívek beszélnek most először nyíltan és őszintén a munkájukról, hanem mindazok, akik segítik őket: operatív figyelők, környezettanulmány-készítők, beépített ügynökök. A Magándetektívek érdekfeszítő, olvasmányos könyv, amihez hasonlóan átfogó, nagy felkészültséggel megírt mű magyar nyelven nem született még ebben a témában.
SZERZŐ: Varga Bálint
KIADÓ: Agave Könyvek
KIADÁSI ÉV: 2005
OLDALSZÁM: 336
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 1 140 Ft

Az aukció vége: 2011-08-15 04:25
. Magándetektívek - Jelenlegi ára: 1 140 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése