2011. július 11., hétfő

Elektromos ultrahangos szúnyogriasztó AKCIÓS!! - Jelenlegi ára: 2 590 Ft

Ultrahangos Szúnyogriasztó
Nyaranta az egyik legnagyobb ellensége az embernek a szúnyog. Nyaraláskor, pihenéskor, szabadtéri programon számtalanszor előfordul, hogy a szúnyogok ellehetetlenítik a felhőtlen kikapcsolódásunkat, nyugalmunkat. Bármely tevékenységünk, sőt még alvásunk idején is kénytelenek vagyunk megküzdeni a szúnyogok támadásaival.
A szúnyogok elriasztására az idők folyamán többféle eszköz került kifejlesztésre. Ezek legtöbbje valamifajta vegyi anyagot tartalmaz, melyekkel kapcsolatban sokunknak fenntartásai vannak.
Gondoljunk a várandós kismamákra, akik kiemelten figyelnek arra, hogy semmiféle káros, mesterséges anyagot ne vigyenek be a szervezetükbe, vagy a kisgyerekekre. A vegyi anyagok károsodásokat okozhatnak a magzat fejlődésében. Az általunk kínált készülék ultrahanggal működik, amelyről pedig tudjuk, hogy a magzatok számára sincs káros hatása – egyes vizsgálatokat is ultrahangos eljárással végeznek. Mi felnőttek is egyre többet kell, hogy foglalkozzunk egészségünkkel! A szúnyogriasztás területén a "Aokeman" elektromos szúnyogriasztó biztonságos védelmet nyújt számunkra, nem kell tartanunk a szervezetünkre gyakorolt káros hatásaitól. Így akár újszülött gyermek számára is biztosíthatjuk a szúnyog mentes pihenés lehetőségét.
Az ultrahangos szúnyogriasztó hang kibocsátásával riasztja el a szúnyogokat. A működése azon a tényen alapul, hogy kizárólag a termékeny nőstény szúnyogok csípnek. A termékeny időszakban a nőstények igyekeznek elkerülni a hím szúnyogokat. A készülék által kibocsátott hang a hímek szárnycsapásainak frekvenciáját imitálja, amelyet észlelve a nőstények eltávolodnak az adott helytől. Működési elvéből adódóan a folyamatos működtetés vezet eredményre, kikapcsolásával hatása is felfüggesztődik!
Nem veszélyes sem az emberi, kis állatra, szervezetre, sem pedig a környezetre, illetve a szúnyogót sem pusztítja el, csupán távoltartja!
Ultrahangos szúnyogriasztó: Elektromos szúnyogriasztó, mely ultrahang segítségével riasztja el a szúnyogokat vegyszerek használata nélkül.
A termék hatótávolsága 25 négyzetméter.


Jelenlegi ára: 2 590 Ft

Az aukció vége: 2011-07-13 21:10
. Elektromos ultrahangos szúnyogriasztó AKCIÓS!! - Jelenlegi ára: 2 590 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése